Svenska Bröllop

Svenska Bröllop

Vi är Mark & Marianne som är partners i livet och i bröllopsfotografering. Vi har båda blivit prisbelönta i internationella tävlingar för våra bilder, de syns också regelbundet i tidskrifter och på utställningar.

 

Med vår dokumentära diskreta stil i bröllopsfotografering, fångar vi de äkta känslorna, de spontana ögonblicken och de laddade situationerna som berättar historien om din speciella bröllopsdag.

Våra par älskar det faktum att de helt enkelt kan njuta av dagen och låta oss lugnt dokumentera vad som händer runt omkring dem, snarare än att styra upp situationer och att använda stora delar av dagen för att organisera bilder. Många fotografer säger att de fotograferar i en dokumentär stil men väldigt få gör det.

 

En otvetydig fördel med att anlita oss, är att vi är två heltids professionella bröllopsfotografer och kan täcka upp på två olika ställen under dagen. Samtidigt som Marianne fotograferar bruden under förmiddagens förberedelser, fotograferar Mark brudgummens. Att vara två fotografer som täcker upp ceremonin och mottagningen, öppnar också upp för så många fler möjligheter med en mycket större variation av bilder från flera olika vinklar.

 

Våra brudpar får en fantastisk, spännande serie av bilder som berättar historien om just deras speciella bröllopsdag, från förberedelser till den första dansen. Vi förstår också behovet av att det behövs gruppbilder av familjen som vi gärna gör. Vi har också en kort avslappnad porträtt session med våra par, dessa bilder tas gärna utomhus på ett okonstlat sätt i det naturliga ljuset.

 

Mark är engelsk (har bott många år i Sverige) och Marianne är svensk. Vi fotograferar regelbundet bröllop i Stockholm och i hela Sverige. Vi är baserade i London och kan fotografera ditt bröllop i England, Sverige eller där du önskar.

 

Slott & Herrgårdar i Stockholm och i Sverige

Ett urval av de platser i Stockholm och i övriga Sverige där vi har fotograferat ett bröllop.