Norske Bryllup

Norske Bryllup

Vi er Mark og Marianne som er partnere i livet og driver bryllupsfotografering sammen. Vi har begge mottatt internasjonale priser for vår stil innen bryllupsfotografering, og arbeidet vårt er ofte å se i magasiner og på utstillinger.

 

Vår stil med diskret dokumentasjon av bryllupsdagen fanger opp følelsene og de ekte øyeblikkene som forteller historien om din spesielle dag. Brudeparene våre elsker at de bare kan nyte dagen og la oss dokumentere det som skjer rundt dem i det stille, istedenfor at de får instruksjoner og kommanderes rundt slik at dagen blir en eneste lang økt med portrettfotografering. Mange fotografer sier at de fotograferer i dokumentarstil, men svært få gjør faktisk det.

 

Én særegen fordel ved å leie inn oss er at vi er to profesjonelle bryllupsfotografer som jobber fulltid, og vi kan være på to steder samtidig gjennom hele dagen. Mens Marianne fotograferer bruden under forberedelsene på morgenen, fotograferer Mark brudgommen. Dette åpner også opp for mange flere muligheter og vinkler med to fotografer som fotograferer seremonien og mottakelsen etterpå.

 

Parene våre får en vakker serie med bilder som forteller hele historien fra bryllupsdagen, helt fra forberedelsene tidlig om morgenen til den første dansen. Vi forstår at det også er ønskelig med noen gruppebilder av familiene, og vi tar gjerne disse bildene også. Vi gjennomfører også en avslappet portrettøkt med brudeparet, og disse bildene tas utendørs i naturlig lys for å bli mest mulig naturlige.

 

Mark er engelsk, men har bodd mange år i Sverige, og Marianne er svensk. Vi holder til i London, og kan fotografere ditt bryllup i England eller i Norge. Vi fotograferer regelmessig brylluper i Oslo og i resten av Norge.

 

Hovedvekten av parene våre velger å benytte våre tjenester etter at de har sett på nettstedet vårt, og etter at vi har tatt en prat. Vi møter alltid parene minst én gang før bryllupet, og hvis det er mulig, vil vi gjerne se stedet der seremonien og mottakelsen skal være sammen.